Verschillende introducties bij Ambiant

Geplaatst door Cotap op 24-10-2016

Cotap introduceert in de maand oktober nieuwe kwaliteiten in drie verschillende productgroepen. Bij Ambiant Laminaat worden negentien kleuren geïntroduceerd. Voor Ambiant Tapijt worden twee kwaliteiten geïntroduceerd en bij Ambiant Entreematten wordt één kwaliteit vervangen.

Aan de Ambiant Laminaat collectie worden de kwaliteiten Platinum, Karlstad, Ingelstad en Explore met in totaal 18 kleuren toegevoegd. Aan bestaande kwaliteit Expression wordt één nieuwe kleur toegevoegd. Alle nieuwe kleuren zijn 8 mm dik. De drie kwaliteiten Vintage, Massive en Ingelstad hebben een natuurgetrouwe Embossing in Register (EIR) structuur.

Bij Ambiant Tapijt worden de twee kwaliteiten Comfy en Denver aan de collectie toegevoegd. Comfy is een Bouclé tapijt in acht gemêleerde kleuren, waaronder een trendkleur blauw. Frisé Denver bestaat uit vier moderne kleuren en spat er uit met een bijzondere betonachtige uitstraling, een echte eyecatcher!

In de Ambiant Entreemattencollectie wordt kwaliteit Foyer vervangen door de Passage, wederom een schoonloopmat. Het is een duurzame en slijtvaste mat en heeft een extra vuil absorberend vermogen. De Passage bestaat uit zeven gemêleerde kleuren in de tinten blauw, grijs en rood.

Alle drie introducties worden in de nieuwe Ambiant uitstraling uitgevoerd. Het oude logo is vernieuwd en veelal vergezeld van een QR code. Met diverse (gratis) apps voor smartphones en tablets zijn deze QR codes te scannen. Daarmee wordt de dealer digitaal doorgestuurd naar de productpagina met afbeeldingen, garantievoorwaarden, leginstructies en specificaties.

Overig nieuws

Cotap geeft extra invulling aan het begrip totaalleverancier
Ambiant introduceert twee nieuwe Laminaatcollecties
Cotap continueert succesvolle Bewe kwaliteiten
Cotap introduceert Ambiant Naaldvilt kwaliteiten
Cotap introduceert collectie Ambiant Entreematten
Cotap introduceert nieuwe Ambiant laminaat collectie
Cotap introduceert nieuwe Ambiant PVC kwaliteiten
Cotap introduceert nieuwe BerryAlloc® laminaat collectie
Cotap pakt uit tijdens Vakdagen in Gorinchem
Cotap verbreedt assortiment met Ambiant Ondervloeren
Cotap zet verkoop merk Matros Voort
Geslaagde beursdagen
Geslaagde Vakdagen Parket en Woninginrichter voor Cotap
Introductie 5 nieuwe Ambiant Tapijt kwaliteiten
Introducties Ambiant Tapijt en Vinyl
Succesvolle Vakdagen Parket en Woninginrichter 2014
Verschillende introducties bij Ambiant
Zelf laminaat leggen? Bekijk onze tips!