Introducties Ambiant Tapijt en Vinyl

Geplaatst door Cotap op 08-12-2015

Na drie onstuimige maanden die volop in het teken stonden van de Cotap Dealer Events slaat Cotap het jaar af met de introductie van vier nieuwe Ambiant Tapijt kwaliteiten en zes nieuwe Ambiant Vinyl kwaliteiten. Hiermee lost de full service groothandel uit Genemuiden de eerste belofte in die het heeft gedaan tijdens de Dealer Events: volop blijven inzetten op het vormgeven van C-Lab met nieuwe producten en concepten.

De vier kwaliteiten Ambiant Tapijt zorgen voor een versterking van de Tapijtcollectie. De collectie is samengesteld met de meest trendy kleuren van dit moment. Kwaliteit Cosy is een Bouclé tapijt en de drie nieuwe kwaliteiten Nifty, Barbet en Mica zijn Frisé tapijten. Ook worden er onder Ambiant zes nieuwe vinyl kwaliteiten geïntroduceerd. Deze zes kwaliteiten worden gepresenteerd in vijf hangers. De kwaliteiten Botticelli en Colista zijn gecombineerd in één hanger. De andere vier nieuwe kwaliteiten zijn Wagner, Canino, Donatoni en Cavalli. Met de introductie van deze nieuwe kwaliteiten voldoet de Ambiant Tapijt én de Ambiant Vinyl collectie aan de meest actuele trends.

De kwaliteiten Cosy en Mica hebben een natuurlijk en naturel karakter doordat de kleuren met name op naturel- en grijstinten zijn afgestemd. De andere twee kwaliteiten Barbet en Nifty hebben een kleurrijker karakter. Drie kwaliteiten hebben een adviesverkoopprijs onder 100 euro. Een aantrekkelijke prijsklasse, omdat de moderne consument veelal op zoek is naar kwalitatief product voor een betaalbare prijs.

De introducties onder Ambiant Vinyl zorgen vooral voor een verbreding van de collectie. Zo is de Botticelli toegevoegd met een schitterende eigentijdse betonlook in diverse kleurtinten. De Collista is voorzien van een modern –strak ogend- streepdesign, waarmee een ruimte binnen een mum van tijd een van zeer eigentijdse uitstraling kan worden voorzien. De Canino is te kenmerken als eigentijds traditioneel. Het plankendesign kennen we van andere kwaliteiten, echter is de groef op een speelse en natuurlijke wijze verwerkt waarmee een geheel eigen uitstraling ontstaat voor de kwaliteit.

Daarnaast is het noemenswaardig dat drie kwaliteiten zijn voorzien van een speciale rug of onderlaag. De kwaliteit Wagner is voorzien van een unieke textiel rug, waardoor het een aantal bijzonder aangename eigenschappen heeft. Zoals; los legbaar tot 40 m² en geen verlijming nodig, milieuvriendelijk, een hoge scheurweerstand en extra stabiel. De kwaliteiten Canino en Donatoni hebben een innovatieve en gepatenteerd fiber technologie onderlaag. Hierdoor absorbeert het onvolkomenheden in de ondergrond, reduceert het contactgeluid, heeft het een hoog loopcomfort en is het waterbestendig.

Door goed te luisteren naar het landelijke dealernetwerk en voortdurend te kijken naar consumententrends heeft Cotap zowel de tapijt- als vinylcollectie opgefrist. 2016 moet nog beginnen, maar het mag duidelijk zijn dat Cotap al volop bezig is met het inlossen van de beloftes die tijdens de Cotap Dealer Events zijn gedaan, de eerste bewijzen zijn daar inmiddels.


Overig nieuws

Cotap geeft extra invulling aan het begrip totaalleverancier
Ambiant introduceert twee nieuwe Laminaatcollecties
Cotap continueert succesvolle Bewe kwaliteiten
Cotap introduceert Ambiant Naaldvilt kwaliteiten
Cotap introduceert collectie Ambiant Entreematten
Cotap introduceert nieuwe Ambiant laminaat collectie
Cotap introduceert nieuwe Ambiant PVC kwaliteiten
Cotap introduceert nieuwe BerryAlloc® laminaat collectie
Cotap pakt uit tijdens Vakdagen in Gorinchem
Cotap verbreedt assortiment met Ambiant Ondervloeren
Cotap zet verkoop merk Matros Voort
Geslaagde beursdagen
Geslaagde Vakdagen Parket en Woninginrichter voor Cotap
Introductie 5 nieuwe Ambiant Tapijt kwaliteiten
Introducties Ambiant Tapijt en Vinyl
Succesvolle Vakdagen Parket en Woninginrichter 2014
Verschillende introducties bij Ambiant
Zelf laminaat leggen? Bekijk onze tips!